Медиите за нас

”Една от най-популярните платформи за онлайн търговия у нас“
2010 г.
 
”В Западна Европа и САЩ има стотици подобни на Summer Cart решения. Нито едно от тях обаче не е пригодено за българския пазар “
бр.11, 2009 г.
 
”Mirchev Ideas предоставя безвъзмездно решението Summer Cart за учебни цели“
2008 г.
 
”Платформа, която търпи бързо развитие, доработки и надеждност”
бр.210, 2010 г.
 
”Mirchev Ideas представи официално първото българско решение за онлайн магазини”
бр. 38, 2008г.
 
”Мирчев посочва няколко основни предимства на електронната търговия”
бр. 16, 2009 г.

Представяме новият дизайн на SummerCart.bg

Дата: 2011-05-30

Скъпи посетители , клиенти, партньори,

Изключително горди и развълнувани сме да ви представим съвършено новия дизайн на нашия уебсайт SummerCart.bg. Новият облик на сайта е плод на вдъхновение, обмисляне, огромно количество труд и голямо старание.

 

Отделихме близо 930 часа труд,

включително и няколко безсънни нощи, за да може нашия сайт да бъде действително уникален, интересен и  представен по възможно най-добрия начин. Ако разгледате обстойно, със сигурност ще забележите, че подобен дизайн и съдържание, поднесено по толкова достъпен и интуитивен начин, не се срещат често, особено ако говорим за продуктов уебсайт. Концепцията, която създадохме е съвършено творческа и нестандартна и наистина успява да пресъздаде цялата емоция, която вложихме в изработката и.

За да намерим най-правилното решение и да създадем сайт, отговарящ на пазарното лидерство на продукта Summer Cart изминахме доста дълъг път. Създадохме и отхвърлихме

 

19 различни концепции за дизайн,

докато идеите ни евоюлират и узреят.  Основното предизвикателство обаче се оказа в това да намерим начин да съберем цялото изобилие от информация за Summer Cart и да я синтезираме по такъв начин, че да запазим интуитивната и лесна навигация, а същевременно и всички достойнства на сайта.

Желанието ни бе да направим SummerCart.bg различен, грабващ и впечатляващ. Вярваме, че всички усилия са си стрували и, че успяхме да създадем идеалната симбиоза между уникален уеб дизайн, интересно текстово съдържание и лекота на ползване. Имаме и приятна изненада за клиентите на Summer Cart:

 

Интерактивна секция за поддръжка

Сега само за броени секунди може да разглеждате и ровите в подробното ръководство на Summer Cart от близо 200 статии на български език. Разполагате с търсачка, която търси на български, английски и турски език. Към всяка статия може да задавате ваши въпроси, ако не сте намерили нужния за вас отговор. Всички помощни статии са оформени по нагледен начин в допълнителна странична навигация. За да постигнем желаната интерактивност, удобство и бързина в секция Поддръжка, ние интегрирахме специализирана система за потребителско ръководство (knowledgebase). Вече имате и директна връзка към вътрешната ни система за поддръжка (ticket system).

 

Надяваме се новият дизайн на сайта да е удобен и приятен за нашите бъдещи и текущи клиенти, и да донесе късмет и още повече успехи на най-добрия български софтуер за онлайн магазини Summer Cart.

 

С уважение,

Мена Мирчева

Мениджър маркетинг