Медиите за нас

”Една от най-популярните платформи за онлайн търговия у нас“
2010 г.
 
”В Западна Европа и САЩ има стотици подобни на Summer Cart решения. Нито едно от тях обаче не е пригодено за българския пазар “
бр.11, 2009 г.
 
”Mirchev Ideas предоставя безвъзмездно решението Summer Cart за учебни цели“
2008 г.
 
”Платформа, която търпи бързо развитие, доработки и надеждност”
бр.210, 2010 г.
 
”Mirchev Ideas представи официално първото българско решение за онлайн магазини”
бр. 38, 2008г.
 
”Мирчев посочва няколко основни предимства на електронната търговия”
бр. 16, 2009 г.

SEO оптимизация на онлайн магазини и управление на рекламни кампании

Дата: 2013-07-11

Специално за търговците, ползващи Summer Cart  разработихме две нови услуги – SEO оптимизация на онлайн магазини и управление на рекламни кампании. Защото знаем, че дори и най-хубавите продукти няма как да достигнат до крайния потребител ако не са представени по правилния начин и на подходящото място.  Професионалната оптимизация и реклама гарантирано ще повишат посещенията и популярността на сайта Ви, ще Ви осигурят Премиум позициониране на рекламите в Google,  както и огромно предимство пред конкуренцията. А  Вашите страхотни стоки ще свършат останалото, за да може магазинът Ви да реализира много по-добър оборот и печалба.
 
Винаги сме предлагали най-добрите продукти и услуги на клиентите си. И тъй като вече създадохме най-успешния и популярен софтуер за електронна търговия Summer Cart, решихме да съсредоточим усилията си в полза на нашите клиенти, като им осигурим All Inclusive обслужване. Защото сме до Вас от самото начало Вашите успехи са нашата най-голяма награда!
 
Ние Ви помогнахме да направите първите крачки в света на електронната търговия, а сега Ви подаваме ръка за да направите огромен скок в него! Вече предлагаме не само доказано най-добрия софтуер, но и  две страхотни нови услуги  за увеличаване на  Вашите приходи.