Медиите за нас

”Една от най-популярните платформи за онлайн търговия у нас“
2010 г.
 
”В Западна Европа и САЩ има стотици подобни на Summer Cart решения. Нито едно от тях обаче не е пригодено за българския пазар “
бр.11, 2009 г.
 
”Mirchev Ideas предоставя безвъзмездно решението Summer Cart за учебни цели“
2008 г.
 
”Платформа, която търпи бързо развитие, доработки и надеждност”
бр.210, 2010 г.
 
”Mirchev Ideas представи официално първото българско решение за онлайн магазини”
бр. 38, 2008г.
 
”Мирчев посочва няколко основни предимства на електронната търговия”
бр. 16, 2009 г.

Генсофт интегрираха своя ERP продукт със Summer Cart

Дата: 2010-07-16

Готова интеграция и синхронизация между ERP продукта MoneyWorks и е-магазина Summer Cart

Търговският софтуер MoneyWorks и онлайн магазинът Summer Cart вече могат да работят като едно цяло благодарение на специално създаден синхронизиращ модул.

Софтуерната компания Генсофт в партньорство с Мирчев Идеас създаде модул, който автоматично прехвърля продуктовия каталог на търговеца от MoneyWorks в онлайн магазина Summer Cart. Само за няколко минути стотици или хиляди продукти се прехвърлят в собствения електронен магазин на търговеца.

Целият процес е много улеснен и се осъществява през модула Интернет магазин в програмата на Генсофт. С няколко ясни стъпки търговските фирми ползващи MoneyWorks ще създадат собствен онлайн магазин и ще го напълнят със стоки за продажба.

На тази страница може да видите как изглежда специалният модул "Интернет магазин" на Генсофт, а също и да разберете за многобройните възможности които предлага продукта MoneyWorks. MoneyWorks е бизнес софтуер, познат още като складов / търговски / счетоводен / производствен софтуер или ERP система. Към настоящия момент 7 000 фирми управляват дейността си с програмата MoneyWorks. 

Друго предимство на автоматичната интеграция между двете системи е, че търговецът сам определя колко често да се актуализират данните от търговския софтуер към електронния магазин – ежедневно, ежеседмично, а дори и няколко пъти на ден – съобразявайки се единствено с динамиката на своите продажби, наличности и номенклатура.

Освен автоматично прехвърляне на продуктови данни и честота на синхронизация, Генсофт са предвидили и гъвкави възможности за избор на продукти, избор на склад и избор на цена.

Повече информация може да получите от Мирчев Идеас на тел. 02 / 975 -24-24 и от Генсофт на  тел. 07001-93-93 или като посетите уебсайта www.gensoft.bg .