Медиите за нас

”Една от най-популярните платформи за онлайн търговия у нас“
2010 г.
 
”В Западна Европа и САЩ има стотици подобни на Summer Cart решения. Нито едно от тях обаче не е пригодено за българския пазар “
бр.11, 2009 г.
 
”Mirchev Ideas предоставя безвъзмездно решението Summer Cart за учебни цели“
2008 г.
 
”Платформа, която търпи бързо развитие, доработки и надеждност”
бр.210, 2010 г.
 
”Mirchev Ideas представи официално първото българско решение за онлайн магазини”
бр. 38, 2008г.
 
”Мирчев посочва няколко основни предимства на електронната търговия”
бр. 16, 2009 г.

Новини

Дата: 10 Окт 2013

Професионална Интернет Реклама, безплатна консултация до 18 Окт 2013

 

Специално за търговците, ползващи платформата Summer Cart разработихме новата услуга „Професионално управление на рекламни кампании“.

На вашето внимание предлагаме възможноста да се възползвате от знанията на професионалистите работещи в Мирчев Идеас, и заедно да организираме Вашата професионална интернет реклама. Ние знаем, че дори и най-хубавите продукти няма как да достигнат до крайния потребител ако не са представени по правилния начин и на подходящото място. Професионалната реклама гарантирано ще повиши посещенията и популярността на сайта Ви, ще Ви осигурят Премиум позициониране на рекламите в Google, както и огромно предимство пред конкуренцията. А Вашите страхотни стоки ще свършат останалото, за да може магазинът Ви да реализира много по-добър оборот и печалба.

 

 

 

виж още
Дата: 11 Юли 2013

SEO оптимизация на онлайн магазини и управление на рекламни кампании

Специално за търговците, ползващи Summer Cart  разработихме две нови услуги

виж още
Дата: 03 Юли 2013

Модули за плащане на лизинг

Увеличете продажбите си двойно чрез продажба на стоки на лизинг.
виж още
Дата: 28 Юни 2013

Е-магазините Summer Cart и куриерска компания In Time вече имат автоматична връзка

Най-популярната платформа за електронни магазини у нас Summer Cartсъвместно с куриерската фирма In Time създаде иновативно решение
виж още
Дата: 01 Юни 2013

Промоция: Вземи Summer Cart с 10% отстъпка + Безплатна реклама за 200 лв

Уважаеми бъдещи и настоящи клиенти,
 

Имаме удоволствието да ви съобщим, че ние от Summer Cart - най-популярната платформа за онлайн магазини в България, постигнахме партньорство с водещите рекламни мрежи и благодарение на това можем да ви осигурим уникален микс от рекламни възможности в комбинация с атрактивна отстъпка от нашия софтуер.

Промоцията е в сила от 04.06.2013 до 30.06.2013г. включително.

виж още
Дата: 16 Апр 2013

Отворихме офис в Истанбул

На 3 април 2013 отворихме нов офис в Истанбул, Турция. Офисът е под ръководството на нашата дъщерна компания Summer Cart Yazılım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

виж още
Дата: 20 Дек 2012

Поддръжката на Summer Cart ще работи БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ по празниците

По време на силно активния търговски период около Коледа и Нова година отдел Поддръжка на Summer Cart ще работи ВСЕКИ ДЕН.

 

На 22-ри, 23-ти, 24-ти, 25-ти, 26-ти декември 2012 работното време на отдел Поддръжка на Summer Cart ще бъде от 10 до 15 ч. 

На 27-ми и 28-ми декември 2012 работното време на отдел Поддръжка на Summer Cart ще бъде от 9 до 21 ч. 

На 29-ти, 30-ти, 31-ви декември 2012 и 1-ви януари 2013 работното време на отдел Поддръжка на Summer Cart ще бъде от 10 до 15 ч.

виж още
Дата: 26 Ное 2012

Още една БЕЗПЛАТНА добавка за Summer Cart 5.0 - етикети за наличност

Продавай повече с “Етикети за наличност”

виж още
Дата: 16 Ное 2012

Нови безплатни подобрения в модулите Еконт и Спиди

Две от големите преимущества на Summer Cart - успешната интеграция на куриерски услуги от Еконт и Спиди – вече са на още по-високо ниво.
След обстойно проучване на Вашите мнения и препоръки в платформата бяха въведени десетки новости и подобрения за по-ефективна работа на двата модула за доставка.

Новите екстри са 100% иновативни в българската онлайн практика и съществуват единствено в Summer Cart - най-добрият софтуер за онлайн магазини в България./page/88/novi-podobrenia-v-modula-spidi.html

виж още
Дата: 29 Юли 2011

Отвори онлайн магазин и спести 382.32 лв през Август с горещата промоция на Summer Cart

Само през август 2011 може да вземете онлайн магазин от Summer Cart с безплатен хостинг и безплатен професионален дизайн само за 468.00 лв с ДДС.

виж още
Дата: 30 Май 2011

Представяме новият дизайн на SummerCart.bg


Изключително горди и развълнувани сме да ви представим съвършено новия дизайн на нашия уебсайт SummerCart.bg. Отделихме близо 930 часа труд, включително и няколко безсънни нощи, за да може нашия сайт да бъде действително уникален, интересен и  представен по възможно най-добрия начин.

виж още
Дата: 17 Ное 2010

Версия 4.0 на Summer Cart изненадва с уникални функции

Summer Cart 4.0 излезе с 20 новости и уникални функции. Изцяло обновен дизайн на Административна област, вграден брояч на сайта и статистики за брой посетители, нови маркетингови инструменти като бонус точки за клиенти и комплект от продукти са само някои от вълнуващите добавки.

виж още
Дата: 10 Авг 2010

Интеграция на SelMatic Plus със Summer Cart

ERP решението SelMatic Plus създаде автоматизиран интерфейс за работа с онлайн магазина Summer Cart. Интеграцията дава възможност на търговските вериги използващи SelMatic Plus лесно и бързо да създадат и управляват електронен магазин. Съвместният проект позволява веднага, с минимални разходи и усилия да отворите онлайн магазин, който е свързан с Вашата система за управление на бизнеса Инфоплюс.

виж още
Дата: 16 Юли 2010

Генсофт интегрираха своя ERP продукт със Summer Cart

Готова интеграция и синхронизация между ERP продукта MoneyWorks и е-магазина Summer Cart. Софтуерната компания Генсофт в партньорство с Мирчев Идеас създаде модул, който автоматично прехвърля продуктовия каталог на търговеца от MoneyWorks в онлайн магазина Summer Cart. Само за няколко минути стотици или хиляди продукти се прехвърлят в собствения електронен магазин на търговеца.

виж още